خانم محمدلو مربی آشپزی / کوفته مرغ ایتالیالی
موادلازم:
گوشت مرغ چرخ کرده ۹۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خرده نان (آرد سوخاری) ۱ پ
پودر پنیر پارمیزان ۱/۲ پ
روغن زیتون ۲ ق س
سیر رنده شده ۱ حبه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
ادویه مرغ ۱ ق چ
جعفری خرد شده ۱ ق س
مواد مورد نیاز سس:
سیر ۲-۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ ق م
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
مرغ چرخ شده، پنیر پارمزان، سیر، خرده نان، جعفری خرد شده و تخم مرغ، نمک و فلفل باهم مخلوط کنید تا مواد چسبنده شوند. از مواد گوشتی به اندازه گردو برداشته با دست بصورت توپی در آورید. سپس آنها را با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید .
تهیه سس:
کره را در تابه بریزید و سیر رنده شده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و پس از یک تفت کوچک ، گوجه فرنگی های پوست کنده ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را افزوده و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا سس آماده شود. کوفته ها را به سس اضافه کنید و...