سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/7/29

معرفی برنامه

سید مهدی حسینی مربی آشپزی / آموزش سوپ مرغ و پاستا

موادلازم:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

پیاز ۱عدد

کرفس ۵۰گرم

هویج ۱عدد

سیر ۲ حبه

اسفناج ۱۰۰ گرم‌

جعفری۲ ق غ

پاستا ۲۰۰ گرم

شیر ۱لیوان

زیره ۱ ق چ

نمک و فلفل

لیموتازه ۲عدد

زرد چوبه  ۱ ق چ

 

طرز تهیه:

سینه مرغ را با نمک‌ و فلفل و زردچوبه و یک‌حبه سیر ۴۵ دقیقه میپزیم و اب ان ‌را نگه میداریم‌.

پیاز را داخل قابلمه ریخته و تفت میدهیم. سپس کرفس را اضافه کرده و بعد هویج را افزوده و در اخر سیر را اضافه میکنیم. کمی که تفت خورد ادویه ها را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم.

سینه مرغ هارو تکه کرده و اضافه می کنیم. جعفری خشک را افزوده و اب مرغ را اضافه می کنیم.

پاستا را نیم ساعت اخر اضافه کرده و در انتها شیر را اضافه میکنیم ‌و سوپ آماده است.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها