خانم مدیر دهقان مربی آشپزی / نان مغزدار کدوحلوایی
موادلازم:
آرد ۲۲۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
نمک نیم ق چ
پوره کدو حلوایی ۱۰۰ گرم
شیر ۷۰ میلی لیتر
مایه خمیر خشک فوری یک ق چ
کره ۲۰ گرم
مواد میانی
پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
شکر ۱۵ گرم
طرز تهیه:
درون کاسه آرد الک شده را ریخته، شکر، نمک، پوره کدو و شیر را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۴الی ۵ دقیقه ورز می دهیم سپس کره را اضافه کرده و مجددا ۵ دقیقه ورز میدهیم تا خمیر یکدستی به دست بیاید که به دست نمی چسبد (درصورت نیاز خیلی کم ارد میتوانید اضافه کنید)
خمیر را چونه کرده و درون یک کاسه قرار داده سلفون می کشیم و به مدت یک ساعت استراحت میدهیم ۸ تکه نخ به اندازه ۱۰۰ سانتیمتر برش می زنیم و نخ ها را داخل کاسه قرارداده مقداری روغن روی آنها می ریزیم. بعد از یک ساعت خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و چونه میکنیم و ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم
خمیر را کمی باز کرده مواد میانی را قرار داده و نخ ها را دور چانه ها می پیچیم و اضافه های نخ را برش می زنیم