خانم شیرالی مربی آشپزی 99/7/27

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی / آموزش شیرینی سیب کاراملی

 

موادلازم:

کره ۶۰ گرم

روغن مایع ۶۰ گرم

ماست کم چرب ۶۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۱ ق س

وانیل ۱/۴ ق چ

 

مواد میانی:

سیب ۲ عدد

شکر قهوه ای ۱ ق س

دارچین ۱ ق چ

 

طرز تهیه :

۱- تهیه مواد میانی: ابتدا پوست سیب ها  را گرفته و رنده می کنیم .سپس سیب و شکر قهوه ای را در تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب سیب کشیده شود. بعد از روی حرارت برمیداریم  و پودر دارچین را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.

۲- تهیه خمیر: کره و روغن مایع و  پودر قند را باهم مخلوط کنید سپس تخم مرغ و وانیل و ماست را اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود.

۳- خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و کاتر گرد می‌زنیم از مواد میانی وسطش قرار داده به شکل دلخواه فرم میدهیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینبم .

۴-شیرینی ها را در فر ۱۷۰ درجه که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده است به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آماده کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها