خانم کامیار مربی آشپزی 99/7/22

خانم کامیار مربی آشپزی 99/7/22

آموزش رول کلم (دلمه)

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی / آموزش رول کلم (دلمه)

موادلازم:

كلم ١ عدد بزرگ آبپز شده

گوشت چرخ كرده گوساله ٣٥٠ گرم

بلغور خيس خورده ٢/٣ پيمانه

پياز ساطوري شده ١ عدد

سير له شده ٣ تا ٤ حبه

رب گوجه فرنگي ١ ق.س

پوره فلفل قرمز ١ ق.چ

سبزي معطر ٢٠٠ گرم (نعنا، شويد، جعفری)

روغن مايع ٣ ق.س

آب سرد ١/٢ پيمانه

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

 

مواد مورد نياز سس:

رب گوجه فرنگي ٢ ق.س

كره ٤ ق.س

آبليموترش ٣ ق.س

شكر ١ ق.س

آب ٣ پ

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

 

روش تهيه :

گوشت چرخ كرده را به همراه بلغور خيس خورده، پياز خام ساطوري شده، سبزي معطر خرد شده، سير له شده، رب گوجه فرنگي، پوره فلفل قرمز، روغن مايع، آب و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و ورز دهيد تا بصورت خمير شود.

ريشه برگ كلم را جدا كرده و از اين مواد به اندازه ١ ق.س روي هر نصفه برگ كلم كه از قبل آبپز شده قرار داده و رول ميكنيم و رول ها را در يك ظرف چيده و در آخر روي رولهاي چيده شده يک بشقاب قرار دهيد.

براي سس: رب را به همراه كره تفت دهيد، آب را اضافه كرده و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها