خانم کامیار مربی آشپزی / آموزش رول کلم (دلمه)
موادلازم:
كلم ١ عدد بزرگ آبپز شده
گوشت چرخ كرده گوساله ٣٥٠ گرم
بلغور خيس خورده ٢/٣ پيمانه
پياز ساطوري شده ١ عدد
سير له شده ٣ تا ٤ حبه
رب گوجه فرنگي ١ ق.س
پوره فلفل قرمز ١ ق.چ
سبزي معطر ٢٠٠ گرم (نعنا، شويد، جعفری)
روغن مايع ٣ ق.س
آب سرد ١/٢ پيمانه
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
مواد مورد نياز سس:
رب گوجه فرنگي ٢ ق.س
كره ٤ ق.س
آبليموترش ٣ ق.س
شكر ١ ق.س
آب ٣ پ
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
روش تهيه :
گوشت چرخ كرده را به همراه بلغور خيس خورده، پياز خام ساطوري شده، سبزي معطر خرد شده، سير له شده، رب گوجه فرنگي، پوره فلفل قرمز، روغن مايع، آب و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و ورز دهيد تا بصورت خمير شود.
ريشه برگ كلم را جدا كرده و از اين مواد به اندازه ١ ق.س روي هر نصفه برگ كلم كه از قبل آبپز شده قرار داده و رول ميكنيم و رول ها را در يك ظرف چيده و در آخر روي رولهاي چيده شده يک بشقاب قرار دهيد.
براي سس: رب را به همراه كره تفت دهيد، آب را اضافه كرده و ...