آقای زنجانی مربی آشپزی 99/7/20

معرفی برنامه

آقای زنجانی مربی آشپزی / سوپ فلفل کبابی

موادلازم:

فلفل دلمه ١ كيلو

گوجه فرنگي نيم كيلو

پياز ٢ عدد

سير ٣ حبه

رب ٢ قاشق غذا خوري

نمك،فلفل، پاپريكا، آويشن به مقدار دلخواه

ريحان تازه ٣ ق غ

خامه ٢ ق غ

ليمو ترش ١ عدد

بادام زميني ٢ ق غ

آب مرغ ٣ پيمانه

روغن زيتون به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

فلفل ها ، گوجه ، پياز و سير را به نمك و فلفل و روغن آغشته كرده و سپس تا سياه شدن پوست آنها را كبابي ميكنيم، پوست سبزيجات را گرفته و داخل ميكسر يا غذا ساز ريخته به آن رب، ادويه جات و آب مرغ را اضافه ميكنيم و سوپ را يکدست كرده و داخل قابلمه ميريزيم و به مدت ٤٥ دقيقه با شعله كم اجازه ميدهيم سوپ جا بيفتد.

در آخر ريحان تازه، آب ليمو ، بادام زميني و خامه اضافه كرده و نوش جان بيفرماييد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها