خانم بهجویان مربی آشپزی 99/7/16

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / آموزش کوفته شیرین کرمانشاه

موادلازم:

برنج پخته شده ٢٥٠گرم

گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم

شكر ١٠٠ گرم

سركه دو سوم ليوان

نعنا خشك ٢ق غ

پياز بزرگ يك عدد

تخم مرغ ١تا٢ عدد

آب دو ليوان

نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم

روغن مايع  به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده شده و شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید و کف ظرف بچینید.

كوفته هاي آماده را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.

در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، ۲ قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید.

با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها