خانم احمدی مربی آشپزی 99/7/13

خانم احمدی مربی آشپزی 99/7/13

آموزش گیپور برای تزیین شیرینی

معرفی برنامه

خانم احمدی مربی آشپزی / آموزش گیپور برای تزیین شیرینی

موادلازم:

ثعلب ۱ق س

نشاسته ذرت ۳ ق س

پودر قند ۱ ق س

پودر سفیده تخم مرغ۱/۲ ق چ

رنگ سفید ۱/۲ ق چ

گلیسیرین ۱ق چ

گلوکز ۱.۲ ق چ

 

طرز تهیه:

ابتدا ثعلب را با اب جوش ترکیب کرده و کمی صبر می کنیم تا حالت ژله ای شود سپس بقیه مواد به جز رنگ و اسانس را مخلوط کرده و باهمزن خوب میکس میکنیم تا یکدست سود در نهایت رنگ ژله ای دلخواه و اسانس را ریخته و با پالت روی ما گیپور پخش میکنیم. بهتر است ۷ تا ۸ ساعت در دمای محیط بماند تا خشک شود.

یا در فر با کمترین درجه حرارت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه خشک شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها