خانم کامیار مربی آشپزی تهیه سس مایونز و سس کچاپ در منزل را آموزش می دهند
مواد لازم
تخم مرغ كامل ١ عدد
روغن كنجد ١/٢ پ
سركه سفيد ٢/٣ پ
آب ليمو ترش ٢ ق س
آب ١ و ١/٢ پ
نشاسته ذرت ١/٣ پ
سس خردل ١ ق چ
شكر ١ ق چ
نمك ٢ ق چ
فلفل قرمز ١/٤ ق چ
روش تهيه:
آب سرد و نشاسته و سركه را مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم تا نشاسته در آن حل شود سپس مواد را روي حرارت قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا غليظ شود، از روي حرارت برداشته كنار ميگذاريم تا ولرم شود
تخم مرغ را ٢ دقيقه در آب جوش قرار ميدهيم (نبايد پخته شود فقط كمي حرارت ببيند) در مخلوط كن تخم مرغ و روغن و آب ليموترش و نمك و فلفل و شكر و سس خردل را چند دقيقه مخلوط ميكنيم و در اين زمان مواد نشاسته و سركه را اضافه ميكنيم و ...
#سس_كچاپ
پوره ي گوجه فرنگی ٢ پ
رب گوجه ٢ ق س
روغن زيتون ٢ ق س
آب ١ پ
نشاسته ذرت ١ ق س
سركه ٢ ق س
شكر٢ ق چ
نمك ١ ق چ
پودر سير و پياز ١ ق چ
آويشن و پاپريكا و پودر خردل ١/٢ ق چ
جوز هندي و زيره و زنجبيل ١/٤ ق چ
روش تهيه:
تمام مواد را با هم مخلوط ميكنیم و ...