خانم شیرالی مربی آشپزی 99/6/25

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی  تهیه خمیر هزار لا را آموزش می دهند

مواد لازم:

آرد  ۵۰۰ گرم

نمک ۱/۲ ق چ

روغن مایع ۵۰گرم

آبلیمو ۱/۲ ق س

آب سرد حدود ۱۵۰ میلی لیتر

روغن صاف قنادی  ۳۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

روغن صاف را با رنده ریز رنده کرده در کیسه پلاستیکی به شکل مستطیل در بیاورید و در یخچال قرار دهید .

آرد، نمک، آب لیمو و روغن مایع را ترکیب کرده و کم کم آب اضافه کنید تا خمیر حاصل شود.

خمیر را ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود، رویش را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل + باز کنید و کره را وسط خمیر قرار دهید و چهار طرف خمیر را روی کره برگردانید و وردنه بکشید.

خمیر را چهار لا تا بزنید و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید؛ این مرحله را ۴ بار تکرار کنید.

در آخر خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید و به مدل دلخواه در بیاورید.

ابتدا خمیر را به مدت ۷ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه آماده کنید.

این خمیر را می توان تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد و استفاده نمود.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها