خانم عظیمی مربی آشپزی 99/6/24

معرفی برنامه

خانم عظیمی مربی آشپزی /  کباب لقمه اناری

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم

پیاز آب گرفته شده ۱عدد بزرگ

رب انار ۱ق غ

سماق ۲ق چ

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرحله اول:

گوشت چرخ شده به همراه نمک فلفل سماق رب انار و پیاز آب گرفته شده را باهم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و اجازه می دهیم نیم ساعت در یخچال استراحت کند.

 

مرحله دوم:

بعد از نیم ساعت مقداری از گوشت ها را برداشته و داخل ماهی‌تابه سرخ می کنیم.

 

مرحله سوم:

کباب ها را با دانه های انار و کمی رب انار تزیین می کنیم و سرو می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها