خانم فلاحی مربی آشپزی 99/6/22

خانم فلاحی مربی آشپزی 99/6/22

آموزش تهیه کیک فنجانی سیب زمینی

معرفی برنامه

خانم فلاحی مربی آشپزی / کیک فنجانی سیب زمینی

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

ماست ۱ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه سرخالی

پنیر پیتزا ۱۸۰ گرم

جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه

سیب زمینی متوسط رنده شده ۱ عدد

پیاز رنده شده ۱ عدد

آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه

سینه مرغ نگینی خرد شده  ۱۵۰ گرم

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر سیر، پودر پاپریکا، فلفل قرمز، پودر کاری یا آویشن از هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری

کنجد برای تزیین به میزان لازم 

نمک  به میزان لازم

 

طرز تهیه :

تخم مرغ و ماست و روغن را با همزن دستی هم بزنید در حدی که ترکیب شود

جعفری ، ادویه ها ، پنیر را اضافه کنید و هم بزنید

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید

سیب زمینی و پیاز آب گرفته را اضافه و  ترکیب کنید

خیلی زیاد مخلوط را هم نزنید باعث سفت شدن کیک فنجونی میشود

فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید

از مواد داخل کپسول های مخصوص بریزید حدود ۲/۳ کپسول را پر کنید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا سطح روی کار طلایی شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها