خانم عیوضی مربی آشپزی 99/6/19

معرفی برنامه

خانم عیوضی مربی آشپزی طرز تهیه خورشت هویج و آلورا آموزش می دهند

 

مواد لازم:

هویج نیم کیلو

قارچ ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

روغن کنجد مقداری

زعفران حل شده ۴ق س

بادام پرک ۵۰ گرم

شکر ۱ ق س

آلو بخارا ۱۰ عدد

لیمو ترش ۱ عدد

کره گیاهی ۱ ق س

نمک‌، زردچوبه، یه تکه چوب دارچین

 

طرزتهیه:

هویج ها را خلال کرده و با مقداری روغن تفت دهید در آخر یک قاشق شکر و زعفران حل شده و آب لیموترش تازه بیفزائید.

پیاز را خلال کرده و در روغن کنجد سرخ کنید زردچوبه راکمی تفت دهید، قارچ ها را با کره با مقداری نمک و ‌زعفران مزه دار کنید، و سپس تفت دهید

مواد آماده شده را با مقدارکمی آب روی حرارت گذاشته ، با تکه چوب دارچین و آلوها  بمدت ۳۰ دقیقه فرصت دهید، خورش بپزد و جا بیفتد.

پنج دقیقه آخر پرک و یا خلال بادام را روی خورش بریزید، میتوانید با برنج کره ای و زعفرانی سرو کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها