خانم کامیار مربی آشپزی 99/6/16

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی تهیه برگر مرغ را آموزش میدهند

مواد لازم:

مرغ پخته و ريش ريش شده ٣ پ

مايونز 2/1 پ

سس خردل ٢ ق س

آبليمو ٢ ق س

فلفل سبز و قرمز  نگيني خرد شده 4/1 پ

پياز قرمز نگيني خرد شده 4/1 پ

پنير موتزارلا رنده شده 2/1 پ

جعفري خرد شده ٢ ق س

پودر سوخاري 2/1 پ

آرد ٢ ق س

تخم مرغ درشت  ١ عدد

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

نان برگر به تعداد لازم

روغن به ميزان لازم

 

مواد سس برگر

مايونز ١پ

سس خردل ١ ق س

سس كچاپ ٣ ق س

سس فلفل ١ ق س

سس سویا ١ ق س

سير خرد شده ١ ق چ

پياز خرد شده 4/1 پ

نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم

 

روش تهيه :

مرغ پخته شده را ريش ريش كنيد و بگذارید سرد شود.

مرغ را همراه با مواد شامل مايونز، سس خردل، آبليمو، فلفل دلمه اي سبز و قرمز، پياز خرد شده، جعفري، آرد، پودرسوخاري، تخم مرغ، پنيرموتزارلارنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد و به مدت ٢٠ دقيقه در بخچال استراحت دهيد.

بعد از استراحت، از مواد به اندازه نارنگي درشت برداشته گرد كنيد و در تابه سرخ كنيد.

برگر سرخ شده را همراه با سس مخصوص ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها