خانم الوند مربی آشپزی 99/6/15

معرفی برنامه

خانم الوند مربی آشپزی طرز تهیه برگر بادمجان را آموزش می دهند

مواد لازم:

بادمجان دلمه ای ۳عدد

تخم مرغ ۲عدد

آرد ۱/۲پیمانه

پودر سوخاری ۱/۲پیمانه

پنیر ورقه ای بدلخواه

روغن بمیزان لازم

نمک.فلفل.پودر پاپریکا.زردچوبه.پودر سیر از هر کدام ۱قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت ۱۰ دقیقه در اب ونمک قرار میدهیم سپس ابکش کرده و با دستمال خشک میکنیم.

تخم مرغ را در ظرفی شکسته واز هر ادویه ۱/۲قاشق چایخوری به تخم مرغ اضافه می کنیم و کاملا میزنیم تا مخلوط شود.

در ظرف دیگری آرد ریخته و بقیه ادویه را به ارد میزنیم.

بادمجان ها را ابتدا در ارد وبعد در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری زده ودر روغن سرخ میکنیم حرارت حتما ملایم باشد. بعد از سرخ شدن انها را در نان همبرگر قرار می دهیم. می توان از کاهو، گوجه، خیار شور و پنیر ورقه ای برای این برگر استفاده کرد و با سس دلخواه سرو کرد.

اگر از فر استفاده میکنید در دمای ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها