خانم محمدلو مربی آشپزی 99/6/13

معرفی برنامه

 خانم محمدلو مربی آشپزی / آموزش رشته پلومرغ

 

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه

رشته پلویی : ۲۵۰ گرم

سینه مرغ بی استخوان : ۴۰۰ گرم

پیاز : ۲ عدد درشت

کره : ۵۰ گرم

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

نمک، فلفل، پودر دارچیم و ادویه مرغ:  به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

نان : برای ته دیگ برنج

 

طرز تهیه

مرغ را با یک عدد پیاز ، کمی زعفران و یک تکه زنجبیل تازه بپزد تا حدود یک پیمانه آب در آن باقی بماند.

مرغ های پخته شده را پس از پخت تکه تکه کنید. سپس کره را با کمی روغن درون تابه بریزید و پیاز ها را خلالی خرد کرده و در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ های تکه شده را به آن اضافه کنید و زعفران ، نمک ، مقدار خیلی کمی دارچین و ادویه مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید . نیمی از آب مرغ را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه درب تابه را ببندید و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا تکه های مرغ مزه بگیرند. سپس حرارت را خاموش نمایید...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها