خانم کامیار مربی آشپزی 99/5/28

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی را آموزش می دهند

مواد لازم:

سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم

سیر ۳ حبه

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۵۰ گرم

نشاسته ذرت ۷۵ گرم

شیرخشک ۱٠گرم

پودر آب پنير ١٠ گرم

آب ۵۰ گرم

پودریخ ۵۰ گرم

پودر پنير پارمزان ٢٠ گرم

اسانس دود٤ قطره

 

ادویه مخصوص:

پودر خردل ۴/۱ ق چ

میخک   ۱ عدد

فلفل سفید ۲/۱ ق چ

فلفل قرمز ۲/۱ ق چ

پودر سیر ۱ ق چ

پودر پیاز ۱ ق چ

پودر زنجبیل ۲/۱ ق چ

پودر هل ۴/۱ ق چ

آویشن ۳/۱ ق چ

دارچین ۴/۱ ق چ

پاپریکا ۴/۱ ق چ

پودر تخم گشنیز ۴/۱ ق چ

نمک ۲ ق چ

 

روش تهيه:

سینه مرغ را به همراه سیر و روغن مایع، نمک و تمامی ادویه‌ها داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت ۵ دقیقه همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم در حین این مرحله آب و یخ را به مواد اضافه می‌کنیم و مجدد دستگاه را روشن می‌کنیم سپس پودر شیرخشک و پودر پنير را به همراه یک عدد تخم مرغ  و آرد و پودر پنیر پارمزان و در صورت دلخواه اسانس دود را به مواد اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می‌کنیم بعد از یک قیف پلاستیکی استفاده کرده مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و داخل کاور سوسیس می‌ریزیم اکنون حدود ۴۰ تا ۵۰ سانت نخ نسوزرا بریده و ابتدای کاور را گره می‌زنیم یا با نخ محکم می‌کنیم و انتهای رول را باز می‌گذاریم تا فضای لازم را داشته باشیم به اندازه‌های دلخواه رول را قطعه قطعه لوله کرده و با نخ نسوز می‌بندیم اکنون درون قابلمه آب را جوش آورده و روی آن یک آبکش می‌گذاریم به طوری که از سطح آب بالاتر قرار بگیرد و سوسیس‌ها را درون آبکش گذاشته و در قابلمه را می‌بندیم و تقریبا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا کاملا بخارپز شوند (می توانید از دستگاه بخار پز هم استفاده کنید) پس از آن سوسیس‌ها را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم و بعد استفاده می‌کنیم.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها