خانم شیرالی مربی آشپزی 99/5/14

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی طرز تهیه دسر توت فرنگی را آموزش می دهند

مواد لازم:

پوره توت فرنگی ۲۰۰ گرم یک پیمانه

پودر شکر ۲ ق س

وانیل ۱/۴ ق چ

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

پودر ژلاتین ۱ ق چ

آب ۲ ق س

خامه قنادی ۲۰۰ گرم

بیسکوئیت شکلاتی پودر شده ۲۰۰ گرم

توت فرنگی ۱۰ عدد برای تزئین

 

طرز تهیه:

 ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شود سپس پودر قند را اضافه کنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد.

پودر ژلاتین را با کمی آب را ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا رقیق شود و با پوره توت فرنگی ترکیب کنید و کم کم به سفیده ها اضافه کنید. و در آخر خامه قنادی را اضافه کنید و به آرامی ترکیب کنید.

کف ظرف های تک نفره کمی پودر بیسکوئیت بریزید سپس از موس آماده شده را روی آن بریزید و یک تا دوساعت در یخچال قرار دهید و با خامه و میوه تزئین کنید .

این دسر را میتونید در قالب سیلیکونی بریزید و ۵ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس از قالب در بیارید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها