خانم درویش مربی آشپزی 99/5/12

معرفی برنامه

خانم درویش مربی آشپزی طرز تهیه بستنی نسکافه ای را آموزش میدهند

مواد لازم:

شیر پرچرب 500 میلی لیتر

شکر  110 گرم

نسکافه یا قهوه 20 گرم یا دو ق غ

آب 60 گرم

ثعلب 5گرم یا 1/2 ق غ

نمک ۱/۴ ق چ

خامه قنادی  100 گرم یا ½ پ

 

روش تهیه:

آب، نسکافه و ‌یک قاشق شکر را باهم مخلوط و روی حرارت متوسط بگذارید بمدت 10-15 دقیقه تا غلیظ شود سپس بگذارید خنک شود

شکر،نمک و ثعلب را باهم مخلوط کنید

شیر را همراه مخلوط شکر و 1 ق مرباخوری سس نسکافه  در مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید

خامه قنادی را اضافه و 1 دقیقه دیگه بزنید

در ظرف مناسب ریخته و بمدت 45 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس از فریزر خارج کنید و با قاشق مخلوط کنید

این عمل را تا 10 بار تکرار کنید از مرحله ی 6 به بعد هر 30 دقیقه یک بار هم بزنید. بعد از 10 بار بستنی کاملا کشدار و غلیظ میشود درب ظرف را بزارید و اجازه دهید یک شب در فریزر بماند و بعد سرو کنید

سس نسکافه را می توانید در یخچال به مدت 2 ماه نگهداری کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها