اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم جوکار مربی آشپزی 99/5/7

معرفی برنامه

خانم جوکار مربی آشپزی طرز تهیه پلو بندری را آموزش می دهند

مواد لازم:

قارچ 200گرم

گوشت چرخ کرده300گرم

نخود فرنگی نصف پیمانه

برنج 2ونیم پیمانه

رب گوجه 1ق غ

سیر ساطوری شده 1ق چ

پیاز متوسط 2عدد

فلفل سبز قلمی وتند 5عدد

ادویه بندری 1ق چ

نمک فلفل زردچوبه وروغن به میزان کافی

 

طرز تهیه:

برنج را خیس میکنیم، پیاز را نگینی وعسلی کرده سیر رااضافه کرده 30ثانیه تفت داده

گوشت را داخل پیاز و سیرتفت میدهیم، فلفل هارا شسته ریز خورد کرده داخل گوشت ریخته

قارچ ها را شسته خورد کرده وداخل گوشت اضافه کرده ومرتب هم زده تا قارچ آب نیندازد.

نخود فرنگی بلانچ شده هم داخل مواد ریخته، نمک فلفل زردچوبه ادویه بندری ورب هم  اضافه کرده و تفت داده وته لیوان آب ریخته درب تابه را گذاشته حرارت کم تاآب غذا کشیده شود.

برنج را آب کش کرده، کمی روغن کف قابلمه با تهدیگ دلخواه گذاشته قابلمه را با مایه گوشتی لایه به لایه پر میکنیم، روغن داغ روی پلو داده و1ساعت دم میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها