خانم شیرالی مربی آشپزی 99/4/31

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/4/31

آموزش برش خرمایی

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی طرز تهیه  برش خرمایی را آموزش می دهند

 

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱/۴ ق چ

بیکینگ پودر ۱ ق چ

 

مواد میانی :

خرما ۳۰۰ گرم

پودر هل ۱/۲ ق چ

پودر دارچین ۱/۲ ق چ

روغن کنجد ۱ ق س

همه مواد را باهم ترکیب کنید.

 

طرز تهیه:

کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر با همزن برقی حدود ۴ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید یک دقیق هم بزنید .

در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

یک سوم از خمیر را جدا کرده و در فریزر قرار دهید و مابقی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

کف سینی ۲ در ۳۰ را کاغذ روغنی بندازید و خمیر را روی آن پهن کنید  و روی آن از مواد میانی بریزید.

سپس یک سوم خمیر را ازفریزر در بیارید؛ رنده کنید و روی مواد میانی بریزید .

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید؛ سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا روی خمیر برشته شود.

اجازه دهید کاملا خنک شود سپس برش دهید .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها