خانم حسینی مربی آشپزی 99/4/28

معرفی برنامه

خانم حسینی مربی آشپزی تهیه کیک یزدی را آموزش میدهند

 

مواد لازم:
شیر پرچرب 500 لیتر
شکر 100 گرم یا ½ پیمانه
شاتوت 150 گرم
شکر 1 ق غ
ثعلب 5گرم یا 1/2 ق غ
نمک ۱/۴ ق چ
خامه قنادی 100 گرم یا ½ پ

روش تهیه:
شاتوت و‌یک قاشق شکر را باهم مخلوط و روی حرارت بزارید بمدت ۲۰-۳۰دقیقه تا بپزد سپس بزارید خنک بشه
شکر،نمک و ثعلب را باهم مخلوط کنید
شیر را بهمراه، مخلوط شکر و شاتوت پخته در مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید
خامه قنادی را اضافه و 1 دقیقه دیگه بزنید، در ظرف مناسب ریخته و بمدت 45 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس از فریزر خارج کنید و با قاشق مخلوط کنید
این عمل را تا 10 بار تکرار کنید از مرحله ی 6 به بعد هر 30 دقیقه یک بار هم بزنید. بعد از 10 بار بستنی کاملا کشدار و غلیظ میشود درب ظرف را بزارید و اجازه دهید یک شب در فریزر بماند و بعد سرو کنید
بستنی آلبالو، گیلاس، تمشک، زردآلو، هلو، سیب، پرتقال به همین روش تهیه میشود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها