خانم بخشی مربی آشپزی طرز تهیه کیک زرد الو لایه ای را آموزش می دهند
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق س
روغن مایع نیم پ
وانیل ریع ق چ
زردآلو ۴۰۰ گرم
مغز فندق ربع پیمانه
برای سس تافی :
شکر ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
خامه ۱۸۰ گرم
طرز تهیه :
داخل تابه مناسب روی حرارت ملایم برای درست کردن سس تافی شکر را ذوب کرده وکره و خامه را در آن حل کرده کنار می گذاریم ، داخل کاسه تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل با همزن برقی زده و سپس روغن مایع ، ماست را افزوده هم می زنیم و آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم وهم می زنیم کف قالب گرد یک عدد کاغذ روغنی انداخته و زردآلو ها را دونیمه کرده وسط هرکدام یک فندق درسته قرار داده و پس از اینکه کف قالب را سس تافی ریختیم زردآلوها را می چینیم و نیمی از مواد کیک را ریخته سپس بین مواد کیک مقدار دیگری سس تافی زرده برش های نازک زردآلو را می چینیم و بقیه موادکیک را می ریزیم و قالب را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه یک ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود.