اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم اهری پور مربی آشپزی 99/4/15

خانم اهری پور مربی آشپزی 99/4/15

طرز تهیه دسر گیلاس و پنیر

معرفی برنامه

خانم اهری پور مربی آشپزی طرز تهیه دسر گیلاس و پنیررا آموزش میدهند

مواد لازم:

پودربیسکویت=۳۰۰گرم

کره مذاب=۱۵۰گرم

پودرنارگیل=۱۵گرم

پنیر خامه ای=۴۰۰گرم

خامه فرم گرفته یا صبحانه=۲۰۰گرم

شکلات مذاب سفید=۲۰۰گرم

ژلاتین=۳ق چ

آب گیلاس سرد=۵۰ میلی لیتر

پوره گیلاس=یک چهارم پیمانه

گیلاس به میزان لازم

 

طرزتهیه:

بیسکویت و نارگیل و کره مذاب مخلوط میکنیم

داخل قالب کمربندی یا رینگ پرس می کنیم.

یک ربع داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

ژلاتین و آب را مخلوط کرده، بن ماری می کنیم.

شکلات سفید را هم بن ماری می کنیم.

پنیر خامه ای را می زنیم تا یکدست شود بعد خامه را اضافه میکنیم بعد ژلاتین را اضافه کرده مخلوط میکنیم بعد شکلات سفید را اضافه میکنیم و در آخر پوره گیلاس را به مواد پنیری اضافه کرده بعد نصف مواد را روی کراست میریزیم و گیلاس را روی کرم پنیری می ریزیم بعد بقیه مواد پنیری را روی گیلاس ها را ریخته و در آخر گیلاس ها را روی کرم پنیری می ریزیم

و داخل یخچال به مدت ۱۰ ساعت قرار میدهیم تا کاملا خودش را بگیرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها