اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم حسینی مربی آشپزی 99/4/3

خانم حسینی مربی آشپزی 99/4/3

آموزش کیک پنیر و گیلاس ژله ای

معرفی برنامه

خانم حسینی مربی آشپزی طرز تهیه کیک پنیر و گیلاس ژله ای را آموزش میدهند

مواد لازم:

گیلاس  ۲۵۰ گرم

پودر بیسکویت  ۲۵۰ گرم

ارده    ۵۰ گرم

اب گیلاس   ۱۰۰ میلی لیتر

پودر ژلاتین

پنیر خامه  ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

پودر ژلاتین را در اب  جوش حل میکنیم

کف قالب را چرب میکنیم گیلاس هارا میریزیم وروی آن مواد ژلاتین را میریزیم وداخل یخچال میگذاریم وقتی  خوب گرفت روی ان پنیر خامه را با نیمی از اب گیلاس خوب می زنیم وروی ژلاتین میریزیم بعدودر اخر پودر بیسکویت را با ارده و نیمی از اب گیلاس همه راباهم خوب مخلوط میکنیم وروی پنیر خامه ای میریزیم وداخل یخچال به مدت ۵ ساعت  میگذاریم ودر نهایت  از قالب خارج کرده وبرای پذیرایی اماده میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها