اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

حسین زنجانی آموزش پخت آش جو 99/2/22

حسین زنجانی آموزش پخت آش جو 99/2/22

آموزش پخت آش جو

معرفی برنامه

حسین زنجانی پخت آش جو را آموزش می دهند.

مواد لازم:

خرده برنج ١.٢ پ

جو درسته  ١/٥ پ

بلغور گندم ١.٢ پ

بلغور جو ١.٢ پ

ماش ١.٣ پ

عدس ١.٢ پ

خورده برنج ١.٢ پ

نخود آبگوشتي ١،٢ پ

لوبيا قرمز ١.٢ پ

لوبيا چشم بلبلي ١،٢ پ

لوبيا چيتي ١.٢ پ

 پياز ٣ عدد بزرگ

سير ٣ حبه

سبزي (تره،جعفري،گشنيز،اسفناج) ٧٠٠ گرم

ترخون و مرزه  ٥٠ گرم

كشك ١،٢ پ

نمك، فلفل، زردچوبه به مقدار دلخواه

نعناع خشك ٢ ق غ

آب قلم ٣ ليتر

 

طرز تهيه:

نخود و لوبيا ها را ٢٤ ساعت اجازه ميدهيم خيس خورده و آب آن ها را چند بار عوض ميكنيم.

در قابلمه متوسط  آب قلم ، برنج،جو،بلغور گندم،بلغور جو،ماش،عدس، خورده برنج، نخود، لوبيا ها را افزوده و شعله را زياد كرده تا به جوش بيايد و سپس شعله را كم ميكنيم و اجازه ميدهيم ٥ ساعت به آرامي پخته شود. در تابه اي پياز هاي نگيني ريز خورد شده را همراه با كمي روغن سرخ كرده تا طلائي رنگ شود و سير را اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم. ادويه ها را اضافه كرده و تفت داده و به آش اضافه ميكنيم...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها