خانم بخشی 99/2/21

خانم بخشی 99/2/21

طرز تهیه کلوچه ارده و خرما

معرفی برنامه

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

خامه صبحانه ۲ ق س

خرما بدون هسته ۱۵۰ گرم

ارده ربع پ

بکینگ پودر ۱ ق چ

عسل ۲ ق س

شکر نیم پ

آرد  ۵۰۰ گرم

روغن مایع ربع پ

 

مواد رومال کلوچه:

زرده تخم مرغ ۱ عدد

خامه صبحانه ۱ ق س

کنجد ربع پ

 

طرز تهیه :

داخل کاسه مناسب تخم مرغ، شکر، خرمای بدون هسته وپوسته، روغن مایع، شکر، خامه، صبحانه ،عسل، خرما و ارده را ریخته با همزن برقی پنج دقیقه هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند سپس آرد وبکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر آماده شود وبه دست نچسبد. از خمیر چانه های صد گرمی گرفته با فاصله مناسب در سینی فر می چینیم و روی هر کدام را با مهر بزرگ مخصوص شیرینی مهر می زنیم و برای رومال هم زرده تخم مرغ را با خامه مخلوط کرده و با قلم مو روی کلوچه ها می زنیم وسپس کنجد پاشی می کنیم. فر را با دمای ۱۶۰ درجه از یک ربع قبل روشن کرده و سینی را در طبقه وسط فر قرارداده به مدت بیست دقیقه اجازه می دهیم تا کلوچه ها پخته شوند.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها