اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم احمدی آموزش کیک باقلوا 99/2/20

خانم احمدی آموزش کیک باقلوا 99/2/20

آموزش کیک باقلوا

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش کیک باقلوا

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱/۲ پیمانه

کره ذوب شده ۱۵۰ گرم

گلاب ۱/۴ پیمانه

هل آسیاب شده ۱ ق چ

بیکینگ پودر ۱ ق چ

آرد ۱ پیمانه سرخالی(۱۲۰ گرم)

بادام آسیاب شده ۱ پیمانه

 

روش تهیه:

شکر و تخم مرغها را با هم زده ، تا کاملا سفید و سبک شود ، سپس کره ذوب شده، گلاب و هل را به مایه اضافه میکنیم

بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه مینماییم در نهایت بادام را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود

مایه بدست آمده را داخل سینی ۲۰ در ۳۰ که از قبل چرب کردیم ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم .

بعد ازپخت سینی را از فر در آورده و اجازه میدهیم که کیک کاملا خنک شود و سپس شربت را آماده کرده و شربت داغ را روی کیک ریخته و پودر پسته پاشیده و اجازه میدهیم که شربت جذب کیک شود و سپس برش زده و سرو مینمائیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها