اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات 98/7/6

خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات 98/7/6

خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات 98/7/6

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات

مواد لازم حریره بادام:

مغز بادام شیرین A A A  5 عدد

آرد برنج2 ق م

شکرA A A A A  نصف ق م

شیرA A A A A A  نصف لیوان

مواد لازم سوپ سبزیجات :

گوشت گوسفند یا مرغ A A A A A A A A  50 گرم

پیازA A A A A A A  یک چهارم

جعفری خرد شدهA A A  1 ق م

سیب زمینیA A A A A A A A A  1 عدد

هویجA A A A A  1 عدد

گوجه فرنگیA A A A A A A  1 عدد

برنجA A A A A  1 ق م

کره A A A A A A  1 ق م

روش تهیه:

مغز بادام ها را در آب جوش خیس کنید، بعد از 3 الی 5 ساعت پوست آنها را بگیرید و با هر وسیله ای که در منزل دارید آنها را کوبیده و آسیاب نمایید تا نرم شود. آرد برنج ، شکر و بادام کوبیده شده را به شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب به هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد.

ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده کمی تفت دهید، سپس حدود 2 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. هویج و سیب زمینی بسیارخرد شده و برنج را اضافه کنید. نیم ساعت بعد گوجه فرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید. چند جوش که زد و به قوام مطلوب که رسید از روی اجاق بردارید.

نکته: می توان چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج به سوپ اضافه کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها