دلمه فلفل با ماهی - چهارشنبه 22/10/95
فیله ماهی را به صورت نگینی ریز کرده و تابه را روی حرارت کذاشته و مواد میانی دلمه را آماده می کنیم. روغن زیتون را درون تابه ریخته و پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی تفت می دهیم. سیر را نیز بسیار ریز کرده به پیاز اضافه می کنیم. سبزیهای معطر که ترجیحا تازه باشد را ساطوری می کنیم و گشنیز را به نسبت کمی بیشتر استفاده می کنیم. اکنون ادویه ها را افزوده و همراه با سبزی خرد شده به تابه اضافه کرده و بعد از آن برنج پخته شده را نیز افزوده و همه را با هم تفت می دهیم. اکنون قابلمه ای را روی شعله گذاشته و حدود 2 پیمانه آب داخل آن می ریزیم و بعد رب انار را به آب اضافه می کنیم و کمی نیز روغن می ریزیم تا وقتی که آب گرم شود و رب انار در آن حل شود. فلفل دلمه ای ها را از قسمت بالا برش زده و سر آن را جدا کرده و بعد داخل آن را خالی می کنیم و از مواد مخلوط داخلش را پر می کنیم و در فلفل را روی آن گذاشته و درون قابلمه می چینیم و حدود یک ساعت برای پخت زمان می دهیم. وقتی سس انار کمی غلیظ شد داخل دلمه ها نیز کمی از آن می ریزیم تا مزه دار شود.