چیکن چاسویی-آقایی کسری

چیکن چاسویی-آقایی کسری

چیکن چاسویی-آقایی کسری

معرفی برنامه

چیکن چاپسویی - دوشنبه 22/9/95

ابتدا سینه مرغ را خلالی برش داده و به همراه سفیده تخم مرغ و نمک و نشاسته ذرت که در آب حل شده افزوده و با هم مخلوط می کنیم و سپس مرغ ها را درون روغن سرخ می کنیم. حال درون تابه ای جدا کمی روغن ریخته و سیر و زنجبیل را به همراه هویج خلال شده و کدو و فلفل دلمه ای خلال شده و پودر عصاره مرغ تفت داده و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد مرغهای سرخ شده را به سبزیجات اضافه می کنیم و سویا سس را به آنها افزوده و در آخر نیز قارچ های اسلایس شده را به آنها می افزاییم. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن جوانه ماش و در صورت تمایل کنجد می ریزیم و سرو می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها