کوفته مرغ و اسفناج-950823

کوفته مرغ و اسفناج-950823

کوفته مرغ و اسفناج-950823

معرفی برنامه

تالیاتلی با کوفته مرغ و اسفناج - یکشنبه 23/8/95

ابتدا گوشت مرغ متشکل از سینه و ران را به صورت چرخ کرده آماده کرده و با سیر و تخم مرغ و آب و نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. تابه را روی حرارت گذاشته و کمی کره و روغن داخل آن می ریزیم. حال اسفناج های شسته و خرد شده را به مخلوط گوشت افزوده و خوب مخلوط می کنیم و به شکل توپی یا بیضی درآورده و با شعله زیاد درون تابه تفت می دهیم. حال فتوچینی را درون قابلمه آب با مقداری نمک و روغن می جوشانیم و آبکش می کنیم. تابه ای جداگانه را روی حرارت گذاشته و باز مقداری کره روغن داخل آن ریخته و بعد خامه را اضافه کرده و کمی آب به آن افزوده و قرص عصاره مرغ را درون آن رنده کرده و با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و وقتی به جوش آمد پاستا را به آن اضافه می کنیم. وقتی با سس مخلوط شد پنیر رنده شده پارمیزان را به پاستا افزوده و خوب مخلوط می کنیم. پاستای آماده شده را درون ظرف مورد نظر می کشیم و با کوفته های مرغ و اسفناج آن را تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها