پیراشکی ماهی

پیراشکی ماهی

پیراشکی ماهی

معرفی برنامه

پیراشکی ماهی با سس بلوچیز - شنبه 22/8/95

تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن کنجد داخل آن می ریزیم و بعد گوجه گیلاسی ها را دو قسمت کرده به درون تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورد و آب آنها گرفته شود. در این فاصله فیله ماهی را باز کرده و روی آن کمی نمک و فلفل و پودر تندوری (شامل زیره، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه) روی ماهی ریخته و کاملا آغشته می کنیم. اکنون مقداری پودر آویشن و پودر رزماری و کمی نمک و فلفل به گوجه ها افزوده و به همراه ریحان خرد شده که به صورت باریک و نواری خرد کرده ایم با هم تفت می دهیم. خمیر هزار لایه که به صورت نازک از قبل آماده شده را روی سطح باز کرده و فیله ماهی را روی آن می گذاریم و بعد مخلوط گوجه و ریحان را روی فیله ریخته و دو سر خمیر را می بندیم و با استفاده از رده تخم مرغ آن را رو مال می کنیم. سپس روی آن کمی کنجد و زیره می ریزیم. سینی فر را کمی چرب کرده و پیراشکی را داخل آن قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. اکنون ماست چکیده را با پنیر خامه ای و پنیر آبی و پیازچه خرد شده مخلوط کرده و میکس می کنیم و در کنار پیراشکی سرو می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها