پلوی_قهوه_ای_رنگارنگ-خانم عیوضی

پلوی_قهوه_ای_رنگارنگ-خانم عیوضی

پلوی_قهوه_ای_رنگارنگ-خانم عیوضی

معرفی برنامه

مواد اولیه پلو قهوای رنگارنگ 950616

روغن زیتون 3 ق س

برنج قهوه ای ایرانی 2 پیمانه

سویای دانه ریز 30 گرم

پیازچه 4 ساقه

گوجه فرنگی 3 عدد

بادمجان قلمی 2 عدد

گل کلم سفید 50 گرم

فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد

هویج 1 عدد

گشنیز تازه 100 گرم

ادویه مخصوص 1 ق چ

نمک 1 ق چ

زعفران دم کرده 1 ق غ

پلوی قهوه ای رنگارنگ - سه شنبه 16/6/95

ابتدا درون تابه روغن ریخته آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. در این فاصله به مدت 10 دقیقه سویا را با آب سرد خیس می کنیم سپس برای اینکه بو و طعم آن بهتر شود درون آن آب پرتقال تازه ریخته و درون تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورد. پیاز خام رنده شده را به همراه کمی نمک به سویا اضافه می کنیم. اکنون گوجه فرنگی را به صورت پوره درآورده و به همراه پیازچه ریز شده به سویا می افزاییم. از ادویه مخلوط (شامل زیره سیاه و سبز، فلفل سیاه و قرمز، تخم گشنیز، زنجبیل، رازیانه، جوزهندی، هل و میخک را به تناسب با هم ترکیب می کنیم) به سویا می زنیم. بادمجان خرد شده و تفت داده شده را به همراه فلفل دلمه ای رنگی وگل کلم ریز شده درون تابه می ریزیم و در صورت دلخواه از کلم بروکلی نیز استفاده می کنیم. هویج نگینی بخارپز شده را نیز به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده به الباقی سبزیجات اضافه کرده و مقداری از آب سبزیجات را نیز به درون تابه می ریزیم و می گذاریم تا با هم کمی پخته شوند. بعد از این مرحله کمی گشنیز تازه را خرد کرده و به سبزیجات اضافه می کنیم. برنج قهوه ای به نسبت برنج های دیگر نیاز به زمان پخت بیشتری دارند و همچنین برای خیس کردن آنها نیز باید بیشتر باشد. برنج قهوه ای را نیز با کمی نمک و کره گیاهی به صورت کته می پزیم و با مخلوط سبزیجات ترکیب می کنیم و برای تزیین روی آن از بادام زمینی و کنجد استفاده می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها