سوپ سرد طالبی با میگو

سوپ سرد طالبی با میگو

سوپ سرد طالبی با میگو

معرفی برنامه

مواد اولیه سوپ سرد طالبی با میگو 950603

طالبی متوسط 1 عدد

میگو آبپز 100 گرم

زنجبیل تازه 1 ق غ

خامه 2 ق س

روغن زنجبیل 1 ق غ

نعنا خرد شده 2 ق غ

لیمو ترش 4 عدد

ترشی زنجبیل برای تزئین

نمک و فلفل سیاه 1 ق چ

سوپ سرد طالبی با میگو - چهارشنبه 3/6/95

ابتدا طالبی را پوست گرفته و آن را خوب میکس می کنیم و درون ظرف مخصوص سوپ می ریزیم. حال آب لیموترش را به همراه کمی زنجبیل به طالبی اضافه کرده و هم می زنیم. مقداری خامه به آن اضافه کرده و با کمی روغن زنجبیل و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه همه را با هم مخلوط می کنیم. میگوها را با کمی آب لیمو و نمک آب پز می کنیم و سپس آنها را درون تابه مقداری تفت می دهیم. حال نعنا را خرد کرده و کمی از آن را داخل سوپ می ریزیم. میگوها را درون ظرف سوپ گذاشته و با کمی ترشی زنجبیل و نعنا روی سوپ را تزیین می کنیم.

برای تهیه روغن زنجبیل مقداری روغن زیتون یا هر روغن دیگری را با زنجبیل تازه درون شیشه ای می ریزیم و از روغن طعم گرفته آن استفاده می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها