کاهو پیچ بوقلمون -آقای زنجانی

کاهو پیچ بوقلمون -آقای زنجانی

کاهو پیچ بوقلمون -آقای زنجانی

معرفی برنامه

AAA 

مواد اولیه کاهو پیچ بوقلمون 950601

گوشت چرخ کرده بوقلمون 400 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

فلفل تند 2 عدد

سیر 1 ق چ

سس سویا 2 ق غ

کاهو 2 عدد

روغن کنجد به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زرد چوبه به میزان لازم

مواد سس :

سس سویا 3 ق غ

شکر 1 ق غ

گوجه گیلاسی 100 گرم

لیمو 3 عدد

زنجبیل 1 ق چ

پیازچه و گشنیز چند شاخه

روغن کنجد و زیتون به میزان لازم

کاهوپیچ بوقلمون - دوشنبه 1/6/95

AAAA 

پیاز را نگینی کرده و درون تابه با مخلوطی از روغن کنجد و روغن زیتون تفت می دهیم. وقتی که کمی سبک شد سیر را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. حال کمی زردچوبه و فلفل سیاه افزوده و سپس گوشت چرخکرده بوقلمون را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در صورت جایگزین می توان از گوشت مرغ نیز استفاده کرد. حال فلفل های قرمز خرد شده را به همراه کمی سویا سس به گوشت اضافه می کنیم و تقریبا 10 دقیقه زمان می دهیم تا خوب مغزپخت شود. حال آن را کناری می گذاریم تا خنک شود. در این فاصله سس را آماده می کنیم به این صورت که درون ظرفی بسته به مقدار نیاز حدود 1 تا 3 قاشق غذاخوری سویا سس را با کمی روغن زیتون و شکر مخلوط کرده و بعد 3 عدد لیموی تازه را آب گرفته به همراه پیازچه و گشنیز خرد شده مخلوط می کنیم و در آخر نیز گوجه گیلاسی ریز شده را با کمی زنجبیل ریز شده به سس می افزاییم. اکنون کاهو را برگ برگ کرده و درون هر برگ کمی از مواد گوشتی می ریزیم و روی آن از سس آماده شده ریخته و سرو می کنیم.

AAA 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها