AAA
مواد اولیه کاهو پیچ بوقلمون 950601
گوشت چرخ کرده بوقلمون 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل تند 2 عدد
سیر 1 ق چ
سس سویا 2 ق غ
کاهو 2 عدد
روغن کنجد به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
مواد سس :
سس سویا 3 ق غ
شکر 1 ق غ
گوجه گیلاسی 100 گرم
لیمو 3 عدد
زنجبیل 1 ق چ
پیازچه و گشنیز چند شاخه
روغن کنجد و زیتون به میزان لازم
کاهوپیچ بوقلمون - دوشنبه 1/6/95
AAAA
پیاز را نگینی کرده و درون تابه با مخلوطی از روغن کنجد و روغن زیتون تفت می دهیم. وقتی که کمی سبک شد سیر را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. حال کمی زردچوبه و فلفل سیاه افزوده و سپس گوشت چرخکرده بوقلمون را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در صورت جایگزین می توان از گوشت مرغ نیز استفاده کرد. حال فلفل های قرمز خرد شده را به همراه کمی سویا سس به گوشت اضافه می کنیم و تقریبا 10 دقیقه زمان می دهیم تا خوب مغزپخت شود. حال آن را کناری می گذاریم تا خنک شود. در این فاصله سس را آماده می کنیم به این صورت که درون ظرفی بسته به مقدار نیاز حدود 1 تا 3 قاشق غذاخوری سویا سس را با کمی روغن زیتون و شکر مخلوط کرده و بعد 3 عدد لیموی تازه را آب گرفته به همراه پیازچه و گشنیز خرد شده مخلوط می کنیم و در آخر نیز گوجه گیلاسی ریز شده را با کمی زنجبیل ریز شده به سس می افزاییم. اکنون کاهو را برگ برگ کرده و درون هر برگ کمی از مواد گوشتی می ریزیم و روی آن از سس آماده شده ریخته و سرو می کنیم.
AAA