سالاد دودی گل کلم با تن ماهی -آقای صادقی

سالاد دودی گل کلم با تن ماهی -آقای صادقی

سالاد دودی گل کلم با تن ماهی -آقای صادقی

معرفی برنامه

سالاد دودی گل کلم با تن ماهی - دوشنبه 11/5/95

ابتدا گل کلم ها را کاملا ریز کرده و درون کاسه ای می ریزیم سپس تن ماهی و ذرت را به آن اضافه کرده، پیازچه ، جعفری و خیارشور را ریز و نگینی کرده و به همراه پودر سیر به موادمان می افزاییم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. برای تهیه سس سالاد، سس تای تایلندی را با کمی دود مایع و روغن زیتون بی بو و آبلیموی تازه و کمی نمک مخلوط کرده و روی سالاد می ریزیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس سالاد را درون ظرف دلخواه ریخته و با گوجه گیلاسی تزیین می کنیم.
در صورت تمایل می توان به جای تن ماهی از فیله گوساله که با نمک پخته شده و کمی تفت خورده و یا گوشت مرغ و میگو نیز استفاده کرد.
برای تهیه دود مایع می توانیم داخل باربیکیو یک ظرف روغن زیتون بدون بو گذاشته درب باربیکیو را ببندیم و روی آن هیزم و چوب می گذاریم و روشن می کنیم تا بسوزد آنگاه روغن طعم دودی به خود می گیرد. اگر این روش مقدور نبود می توانیم از تن ماهی با طعم دودی نیز استفاده کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها