سالاد دودی گل کلم با تن ماهی - دوشنبه 11/5/95
ابتدا گل کلم ها را کاملا ریز کرده و درون کاسه ای می ریزیم سپس تن ماهی و ذرت را به آن اضافه کرده، پیازچه ، جعفری و خیارشور را ریز و نگینی کرده و به همراه پودر سیر به موادمان می افزاییم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. برای تهیه سس سالاد، سس تای تایلندی را با کمی دود مایع و روغن زیتون بی بو و آبلیموی تازه و کمی نمک مخلوط کرده و روی سالاد می ریزیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس سالاد را درون ظرف دلخواه ریخته و با گوجه گیلاسی تزیین می کنیم.
در صورت تمایل می توان به جای تن ماهی از فیله گوساله که با نمک پخته شده و کمی تفت خورده و یا گوشت مرغ و میگو نیز استفاده کرد.
برای تهیه دود مایع می توانیم داخل باربیکیو یک ظرف روغن زیتون بدون بو گذاشته درب باربیکیو را ببندیم و روی آن هیزم و چوب می گذاریم و روشن می کنیم تا بسوزد آنگاه روغن طعم دودی به خود می گیرد. اگر این روش مقدور نبود می توانیم از تن ماهی با طعم دودی نیز استفاده کنیم.
A