خوراک سبزیجات-آقای حسینی

خوراک سبزیجات-آقای حسینی

خوراک سبزیجات-آقای حسینی

معرفی برنامه

سالاد گرم سبزیجات - یکشنبه 27/4/95

ابتدا تابه را روی حرارت می گذاریم سپس فلفل دلمه ای ها را خلالی کرده و درون تابه ریخته با کمی روغن کنجد تفت می دهیم اکنون قارچ ها را اسلایس کرده درون تابه می ریزیم. حال کدو ها را به صورت نواری برش داده و بعد خلال درشت می کنیم و داخل تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورند. لوبیا سبز را از قبل بخارپز می کنیم و به مواد قبلی می افزاییم. حال کمی زنجبیل به آنها اضافه می کنیم. اگر نیاز بود کمی روغن زیتون یا سبوس برنج درون تابه می ریزیم. اکنون زمان می دهیم تا کمی مواد نیم پز شوند.حال قسمت سبز پیازچه را خرد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. همچنین لوبیای چشم بلبلی را نیز که قبلا پخته ایم و آب آن را گرفته ایم به همراه جوانه گندم و ماش داخل تابه ریخته و با هم مخلوط می کنیم. اینک زیتون ها که هسته آن را گرفته ایم و حلقه حلقه کرده ایم را به همراه کمی کنجد به سالاد اضافه می کنیم . مواد را از کناره ها به سمت وسط مخلوط می کنیم به صورتی که له نشوند. گوجه گیلاسی را به همراه مقداری سرکه بالزامیک و فلفل سیاه به باقی مواد اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا کمی بخارپز شود و بعد از اینکه به این مرحله رسید زیر شعله را خاموش می کنیم و تابه را از روی حرارت برداشته و دو قاشق غذاخوری عسل به همراه کمی کنجد به سالاد افزوده و سرو می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها