اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم عیوضی / پلوکرفس با لوبیا چشم بلبلی 98/1/26

خانم عیوضی / پلوکرفس با لوبیا چشم بلبلی 98/1/26

خانم عیوضی / پلوکرفس با لوبیا چشم بلبلی 98/1/26

معرفی برنامه

خانم عیوضی / پلوکرفس با لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم:

برنجA A  دو پیمانه

لوبیا چشم بلبلیA A  یك پیمانه

روغن كنجدA A  مقداری

كره گیاهیA A  50 گرم

مغز كرفس. سه ساقه

هویجA A  یك عدد

فلفل دلمهA A  نصف

گوجه فرنگیA A  دو عدد

پیازA A  یك عدد

پیازچهA A  چهارساقه

رب گوجه فرنگیA A  یك ق غ

نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفرانA A  به مقدار لازم

سیب زمینی ، دو عدد برای ته دیگ

روش تهیه :

ابتدا پیاز و پیازچه رو نگینی خردكنید با روغن كنجد تفت دهید ، زردچوبه و رب رو بیفزائید تا خوشرنگ شود . سپس هویج و كرفس رو مكعبی خردكرده و ابپز كنید .

فلفل دلمه و گوجه ی مكعبی خردشده رو اضافه و تفت دهید . ادویه ها به سبزیجات بیفزایید تا مزه دار شود ، لوبیا رو مدتی خیس كرده و بپزید و به مواد بالا اضافه كنید ، برنج رو خیس كرده و بصورت كته اماده كنید ، بعداز جوش خوردن كه اب برنج در حال كشیدن بود ، كره و مواد اماده شده رو مخلوط كرده و فرصت دهید حدود 20 دقیقه دم بكشد و سپس سرو كنید .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها