خانم بخشی آموزش شیرینی رز بادام 98/12/26

امتیاز کاربران :**/*9
ضعیفعالی 
981226ashpaze
خانم بخشی  آموزش شیرینی رز بادام 98/12/26

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد ۲۲۰ گرم

پودر شکر ۲ ق س خ

کره ۱۰۰ گرم

پودر بادام یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ ۱ عدد

مواد میانی :

پودر هل یک دوم ق چ

پودر بادام ۶۰ گرم

پودر شکر ۳۰ گرم

گلاب دو الی سه ق چ

شکلات سفید و شکلات شیری برای تزیین

طرز تهیه :

آرد را در ظرفی ریخته و کره سرد را روی آن خرد کنید و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد دهید تا مانند خرده نان شود. پودر شکر و زرده ی تخم مرغ را اضافه کنید و خمیر را مجدد با نوک انگشتان ورز داده و جمع کنید؛ خمیر آماده شده را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد میانی را با مخلوط کردن پودر بادام ، پودر شکر ، گلاب و هل آماده کنید تا خمیری آماده شود که به دست نچسبد و برای هر شیرینی از آن به اندازه ی یک فندق گرد کنید و کنار بگذارید سپس خمیر آماده شده را نازک بازکنید وبا قالب گل کاتر بزنید و سپس مواد میانی را در مرکز خمیر کاتر زده قرار داده و گل را بپیچید ، سپس در سینی مافین سایز کوچک قرار دهید ودر طبقه ی وسط فر ...

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها