آقای صدیق آموزش پخت نان بربری 98/12/25

امتیاز کاربران :**/*6
ضعیفعالی 
981225ashpaze
آقای صدیق آموزش پخت نان بربری 98/12/25

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد گندم ۵۰۰ گرم

نمک ۱۰ گرم

شکر ۱۰‌گرم

روغن مایع ۲۰‌گرم

بهبود دهنده S500 سه گرم

مخمر ۶ گرم

آب ۳۴۰ گرم

روش تهیه:

همه مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم . سپس روغن و اب خمیر را تا زمانی که صاف و یکدست شود ورز میدهیم (میتوانید در بین ورز دادن یک یا دو بار استراحت ۱۰ دقیقه ای بدهید تا انرژی زیادی برای صاف شدن خمیر مصرف نکنید )

توجه داشته باشید که خمیر خیلی نرمی رو دارید پس اب رو کم کم اضافه کنید و برای اینکه از چسبندگی خمیر بکاهید از اضافه کردن ارد بپرهیزید و تا زمانی ورز بدید که خمیر صاف شود .

بعد از صاف شدن به خمیر یک ساعت استراحت اولیه بدهید روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود .

بعد از استراحت به وزن دلخواه تقسیم کرده چانه کنید و دوباره یک ساعت استراحت دهید . برای اینکه چانه ها هنگام استراحت به سطح کار یا سطح سینی نچسبد زیر ان سبوس بپاشید .

در این فاصله مواد رو مال رو اماده کنید ...

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها