خانم اهری پور آموزش دسر ژله و پنیر خامه ای 98/11/19

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
981119ashpaze
خانم اهری پور آموزش دسر ژله و پنیر خامه ای 98/11/19

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

ژله سه رنگ‌

پنیرخامه ای ۲۰۰گرم

آب آناناس ۱۲۵میلی لیتر

پودرژلاتین یک ق غ

پودرشکر ۶۰ گرم

وانیل یک ق چ

خامه صبحانه ۱۰۰گرم

طرز تهیه :

پودر ژلاتین و آب آناناس را مخلوط کرده بن ماری میکنیم.

پنیرخامه ای، پودرشکر ،خامه صبحانه و وانیل را میزنیم تا کاملا یک دست شود.

ژلاتین آماده شده به مواد پنیری اضافه میکنیم.

ژله را خردکرده با مواد مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم.

و به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها