خانم کامیار آموزش تهیه فیله مرغ رشته ای 98/11/13

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
981113ashpaze
خانم کامیار آموزش تهیه فیله مرغ رشته ای 98/11/13

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

فيله مرغ   ١٠ عدد

سير له شده   ٢ حبه

پودر رنجبيل   ١/٤ ق چ

فلفل قرمز   ١/٤ ق چ

پودر عصاره مرغ ١/٢ ق چ

سس خردل   ١ ق س

سس سويا   ١ ق س

تخم مرغ   ١ عدد

رشته خيسانده شده به ميزان لازم

روغن براي سرخ كردن

سس مخصوص

سس مايونز ١/٣ پ

سس فلفل شيرين ٢ ق س

سس كچاپ ٣ ق س

سس خردل ١ ق س

جعفري تازه خرد شده ١ ق س

روش تهيه:

فيله هاي مرغ را از طول به سه قسمت برش دهيد سپس در ظرفي همراه سير و زنجبيل و فلفل قرمز و عصاره مرغ وسس سويا و سس خردل مخلوط كنيد و تخم مرغ زده شده را اضافه كنيد

فيله ها را به مدت ٣٠ دقيقه در اين مواد قرار دهيد سپس با رشته هاي خيسانده شده دور فيله ها را بپوشانيد (رشته ها را به دور فيله ها بپيچيد) و در روغن فراوان سرخ كنيد و همراه با سس مخصوص سرو كنيد

در اين روش از رشته برنج استفاده شده كه حدود ٦ ساعت در آب از قبل خيسانده شده.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها