خانم اهری پور آموزش کیک مرغ 98/11/10

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
981110ashpaze
خانم اهری پور آموزش کیک مرغ 98/11/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

موادلازم خمیر:

روغن جامد= نیم پیمانه

تخم مرغ=۳عدد

خامه=۱۰۰گرم

آرد سفید=یک و یک دوم پیمانه

نمک=یک چهارم ق چ

بیکینگ پودر=یک ق چ

طرز تهیه خمیر:

روغن را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با همزن برقی با سرعت کم بزنید.

وقتی تخم مرغ ها کاملا مخلوط شد خامه را اضافه کنید. مواد خشک را الک کرده کم کم به مایه اضافه کنید.

مایه در نهایت شل و نرم است.

موادلازم میانی:

پیازچه=۵ عدد خرد شده

روغن=۲ق س

فلفل دلمه ای= یک چهارم پیمانه( خلالی)

فیله مرغ=۲۰۰گرم(خلالی)

نعنا، جعفری و ریحون= یک دوم پیمانه

پنیر گودا=۳۰گرم

کنجد= یک ق چ

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز چه را در روغن سرخ کنید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید. فیله ها را اضافه کنید. سبزیجات را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تفت دهید. سپس اجازه دهید خنک شود.

قالب را چرب کرده. نیمی از خمیر را داخل قالب ریخته و بعد مواد میانی را روی خمیر بریزید و ...

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها