خانم شیرالی آموزش کیک فنجانی جو پرک 98/11/2

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
981102 ashpaze
خانم شیرالی آموزش کیک فنجانی جو پرک 98/11/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

موز ۲ عدد متوسط

عسل ۱/۲ پیمانه

جو پرک ۱ و ۱/۲ پیمانه

دارچین ۱/۲ ق چ

نمک ۱/۸ ق چ

ماست ۱/۲ پیمانه

روش تهیه :

جو پرک را نیم ساعت در آب بخیسانید و آبکش کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود.

موزها را در ظرفی له کنید و عسل را به آن اضافه کنید.

جو پرک ؛ نمک و دارچین را به ترکیب موز و عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مواد را در ظرف کیک فنجانی که از قبل چرب شده بریزید. کف و دیواره ظرف را با مواد بپوشانید.

کیک های فنجانی را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید.

بعد از خنک شدن وسط کیک ها را با ماست پر کنید ؛ و با توت فرنگی و یا هر میوه ی دیگری تزئین کنید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها