خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو 98/11/1

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
981101ashpaze
خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو 98/11/1

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

خمیر یوفکا به میزان لازم

کدو با پوست رنده شده ۳عدد متوسط

پیازداغ ۴قاشق غذاخوری

پنیر سفید ۲۰۰گرم

جعفری و شوید خرد شده نصف پیمانه

فیله مرغ نگینی ۲۰۰گرم (۴ عدد)

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم سس

شیر یک دوم پیمانه

ماست ۲قاشق غذاخوری

کره آب شده ۲۰گرم

روغن مایع یک دوم پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

روش تهیه:

کدو را رنده وبا روغن تفت دهید تا پخته شود و آب آن کشیده شود. از روی حرارت برادشته اول پنیر اضافه کنید و بعد بقیه مواد را اضافه کرده مخلوط کنید. فیله های نگینی را هم جدا سرخ کرده به مواد اضافه میکنیم.

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تا یک دست شود.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها