خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان) 98/10/29

امتیاز کاربران :**/*6
ضعیفعالی 
981029ashpaze
خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان) 98/10/29

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

بادمجان ٣عدد

گردوي آسياب شده ٢٠٠ گرم

گوجه فرنگي ٣عدد

پياز ١عدد

سير ١حبه

رب انار ملس٢ق غ يا رب انار ترش ٢ق س

نمك فلفل زرچوبه به ميزان لازم

روش تهیه:

ابتدا در ظرف مورد نظر روغن ريخته و پياز نگيني را تفت داده سپس سير هم اضافه كرده، در اين مرحله گردوي آسياب شده به پياز و سير اضافه ميشود و زردچوبه و فلفل با گردو تفت ميخورد. حالا وقت اضافه كردن رب انار هست و سپس گوجه هاي خرد شده.

كمي كه گوجه ها پخته شد آب به خورشت افزوده و اجازه داده تا خورشت جا بيافتد. در ده دقيقه آخر پخت، بادمجانهاي خرد شده كه از قبل سرخ شده و روغن اضافي آن گرفته شده به خورشت اضافه ميشود و نبايد بادمجانها در خورشت له شود.

اين خورشت با كته سرو ميشود.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها