خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ 98/10/28

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
981028ashpaze
خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ 98/10/28

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

پیاز تفت داده شده   50 گرم

مرغ پخته شده       100 گرم

نمک و فلفل          به میزان لازم

ادویه      10 گرم

اسفناج بخارپز شده  200 گرم

روش تهیه:

ابتدا اسفناج ها را پس از شستن بخار پز کنید. پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا سبک شود. نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مرغهای پخته شده و خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر اسفناجهای بخارپز شده را به مواد افزوده و تفت دهید. 2/1 پیمانه آب اضافه کرده تا مواد باهم خوب جا بیفتد و اجازه دهید تا آب تبخیر شود. دور نان های تست را با چاقو گرفته و مقداری از این مواد را روی نان قرار دهید و تکه دوم نان را روی مواد گذاشته و در دستگاه قرار دهید تا برشته و پرس شود.

نکته: در صورت تمایل به مواد می توانید پنیر پیتزا اضافه کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها