خانم شیرالی آموزش شیرینی کماج 98/10/19

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
981019ashpaze
خانم شیرالی آموزش شیرینی کماج 98/10/19

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

آرد گندم : ۱ پیمانه

آرد جوانه گندم : ۱ پیمانه

خمیر مایه (خشک فوری) : ۱ ق چ

روغن جامد : ۱/۲ پیمانه

زردچوبه: ۱ ق چ

نمک : ۱/۴ ق چ

ادویه کماج :

زیره سبز، زیره سیاه، رازیانه، تخم گشنیز، دارچین، سیاه دانه هرکدام ۱/۴ق چ

میخک ۲ عدد

آب ولرم : به میزان لازم

مواد میانی کماج :

خرما ۵۰۰ گرم

گردو ۲۰۰ گرم

هل ۱ ق چ

روش تهیه:

آرد گندم و آرد جوانه گندم را یکبار الک کرده و با خمیر مایه ؛ نمک ؛ زردچوبه و ادویه کماج مخلوط میکنیم و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کم کم آب ولرم اضافه میکنیم تا خمیر حاصل شود. به خمیر ۴۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح به اندازه قالب پهن کنید و در کف قالبی که چرب کرده و کاغذ روغنی انداختید قرار دهید .

موادمیانی( خرما و گردو و هل چرخ شده) را روی خمیر پهن کنید سپس روی آن را با مابقی خمیر بپوشانید. خمیر را به شکل لوزی برش دهید و روی آن ۱/۴ پیمانه روغن مایع بریزید...

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها