خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق 98/10/17

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
981017ashpaze
خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق 98/10/17

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

لپه ۶۰ گرم

برنج ۶۰ گرم

استاک گوساله ۱۰۰ میلی لیتر

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

رب انار ۲ ق غ

مغز گردو ۱۰۰ گرم

سبزی خرد شده ۱۵۰ گرم

سماق ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

روش تهیه:

لپه را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس در مقداری آب ریخته و به مدت ۳ ساعت بپزید، در اواخر پخت مقداری نمک به آن زده و آب کش کنید.

برنج را از ۳ ساعت قبل خیس کرده و سپس پخته و آبکش کنید.

سماق را به مدت ۲ ساعت خیس کرده و هنگام مصرف از صافی رد کنید و آب آن را جدا کنید.

در تابه پیاز را تفت دهید سپس نیمی از سبزی و نیمی از مغز گردو را به آن اضافه و تفت دهید، آب سماق و استاک و کمی نمک و فلفل به آن اضافه و اجازه دهید به جوش آید.

در ظرفی گوشت چرخ کرده ، لپه ، برنج ، تخم مرغ و بقیه سبزی و گردوی چرخ شده را مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و ورز میدهیم.

از مواد گرد کرده و ..

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها